El 9 de marzo

4 comentarios:

PROGRESSISME dijo...

Gràcies a totes i a tots!Hui he renovat totalment el meu espai i ara és molt més competitiu. Sabeu què? Aquest article ha aconssegit fica-se en la portada de la web de Jordi Sevilla. Onda dòna la cara de nou. Entreu a la web de Jordi Sevilla i mireu:
http://castelloencampanya.jordisevilla.es/ col.laboracions o directament
http://castelloencampanya.jordisevilla.es/2008/02/28/una-espana-progressista/ feu comentaris per a que es mantinga.
A més a més podeu entrar al meu blog i votar i fer comentaris, escoltar música... feu que no morga la blogsfera progressista.
Carlos ens tornem a vore i ara jo ja sé quina és la meua tasca. La de defensar els ideals del progressisme. Fica´m als teus enllaços i fem força. Cada volta la blogsfera progressista és més forta. Cuidat.

PROGRESSISME dijo...

Entrad en mi blog y comentar el debate... votad, movilizados, leed mi réplica a un artículo publicado en la prensa local (2 diarios) en el que se me ataca a nivel personal, comentadlo, entrad en jordisevilla.com y comentad mi artículo porque ha conseguido estar varias semanas en la portada principal. Progressisme al poder.
www.davidprogressista.blogspot.com
ONDA ÉS PROGRESSISTA i Carlos, amb gent com tú l´esquerra mai morirà. LLUITEM

PROGRESSISME dijo...

Acavem d´assaventar-nos del que ha passat. Ha sigut un colp ben dur. No és just però hem de saver que la democràcia trionfarà. He escrit un article al meu blog que m´agradaria que comentareu en honor al nostre company. Gràcies a gent com ell la democràcia i el progressisme es mantenen vius.Condemne aquesta brutalitat i qualsevol tipologia de la mateixa. www.davidprogressista.blogspot.com
El PP encara en les seues intervencions són capaços d´emprar hui el terrorisme front als progressistes. La resposta ha de donar-se el diumenge en les urnes.

Anónimo dijo...

No, no, que el tiempo no te cambie... // Y no le va a cambiar. Zapatero seguirá trabajando cuatro años en la lucha por los intereses y la libertad de todos los españoles. Pese a la crispación, pese a la demagogia. España es socialista. ¡Qué buena suerte!

;) Tenemos que volver a salir a la calle para celebrarlo.